11.04.2024 відбулось онлайн засідання з громадського обговорення ОП «Клінічна фармація» НФаУ

11 квітня 2024 р. відбулось онлайн засідання «круглого стола» з громадського обговорення освітньої програми «Клінічна фармація» спеціальності 226 «Фармація, промислова фармація», яка реалізується у Національному фармацевтичному університеті (м. Харків).
В обговоренні ОП «Клінічна фармація», в межах договору про співробітництво між ОНУ імені І.І. Мечникова та Національним фармацевтичним університетом, прийняв участь гарант ОПП «Фармація», що реалізується в ОНУ імені І.І. Мечникова, д. мед. н., професор кафедри фармакології та технології ліків Олександр Нефьодов.

В «круглому столі» прийняли участь представники Державного експертного центру МОЗ України, кафедр Національного фармацевтичного університету, Інституту підвищення кваліфікації спеціалістів фармації НФаУ, Національного медичного університету ім. О.О. Богомольця, Одеського національного медичного університету, роботодавців, випускників та здобувачів НФаУ.
За результатами обговорення було позитивно оцінено освітньо-професійну програму «Клінічна фармація», її актуальність та відповідність сучасним вимогам та потребам охорони здоров′я України; надані рекомендації та пропозиції щодо поліпшення програми.

11 04 24 Grom obgovor Kharkiv

Top